Tarife

Cameră dublă

550 lei / noapte/mic dejun inclus 

Apartament

720 lei/ noapte/mic dejun inclus

Cameră dublă cu demipensiune

2010 lei - 3 zile cu demipensiune 

Apartament cu demipensiune

2730 lei - 3 zile cu demipensiune

Pentru perioada Sărbătorilor Pascale, pensiunea se integrează INTEGRAL! Pentru detalii: 0746 145 201

Check-in : ora 14:00

Check-out : ora 12:00

Regulament de ordine interioara

În cazul rezervărilor ferme, clientul va achita un avans de 50%, urmând ca restul de 50% să fie achitat de către client la data de începere a sejurului. Avansul achitat nu se returnează în cazul anulării rezervării sau neprezentării.

ATENŢIE! În cazul rezervărilor fără achitarea unui avans, se va anunţa telefonic dacă sosirea este după ora 18:00, în caz contrar, rezervarea va fi anulată, iar camera va fi disponibilizată începând cu ora 18:00.

Pentru grupuri organizate şi pentru mai multe zile de cazare preţurile se pot negocia!

Pentru instituţiile şi organizaţiile care doresc să organizeze conferinţe, team-building-uri, training-uri etc. se acordă DISCOUNT!

Plata se poate efectua, de asemenea, prin intermediul ticketelor de vacanță Sodexo, Edenred, Cheque Vacances!


În cameră se pot caza maxim 2 adulţi şi un copil.Pentru familiile cu 2 copii, recomandăm cazarea în apartament, iar pentru familiile cu 2 copii cazate în cameră dublă se aplică un tarif suplimentar de 50 de lei, indiferent de vârstă. În camerele duble poate fi adăugat un singur pat suplimentar. Un copil până la vârsta de 6 ani are gratuitate la cazare în pat cu părinţii. Copiii cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani vor plati 50/noapte pat suplimentar, iar cei cu varsta cuprinsa intre 14-18 tarif de adult.

Tarif pat suplimentar 50, 00 LEI / noapte .

Ne puteţi găsi atât pe Booking.com, cât şi pe Facebook. Vă aşteptăm! 

Dorim să vă oferim o experienţă de neuitat la Pensiunea Dimitrios**** și, de aceea, am stabilit o serie de principii și reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să ţineţi cont. Regula generală NU permite cazarea în pensiune a persoanelor însoțite de animale de companie.

Totodată, este interzisă aducerea băuturilor alcoolice din afara pensiunii, precum și a altor lucruri (radiatoare, fierbătoare etc.).